A SGX treballem en diferents camps oferint des de les solucions més bàsiques a nivell residencial i al gran terciari, passant per col·lectivitats (universitats, hotels o instal·lacions singulars).

ASSESSORAMENT TÈCNIC SOBRE EL CONTROL EN EDIFICIS I HABITATGES

La nostre principal eina de control es KNX, això ens permet agrupar la practica totalitat de instal·lacions sota un denominador comú. La modularitat del sistema així com la seva potencia permet donar solució des de la vivenda unifamiliar fins a la solució de terciari de gran volum. Climatització, Il·luminació, Alarmes tècniques, Tancaments. Treballem amb les principals marques del mercat.Schneider Gira Jung…

ENGINYERIA DE PROJECTES I SEGUIMENT D’INSTAL·LACIONS

Assessorem als nostres clients i  per tal de projectar instal·lacions optimitzades i adequades per a cada aplicació. Busquem el màxim rendiment  dels equips projectats  integrant-los en el control global de la instal·lació. Apuntem possibles millores a instal·lacions existents a nivell d’equips i de sistemes de control.

SOLUCIONS PER INSTAL·LACIONS DE TELECOMUNICACIONS, AUDIOVISUALS I SISTEMES MULTI-ROOM

Solucions per instal·lacions de telecomunicacions, audiovisuals i sistemes multi-room.

Creem solucions en sistemes Multiroom o en sales especifiques per audiovisuals.Solucions tipus Crestron o Revox ens permeten arribar a les màximes qualitats de so i de vídeo.Treballar amb aquestes marques ens permet oferir solucions escalables de altes prestacions.

CONSULTORIA EN EFICIÈNCIA I GESTIÓ ENERGÈTICA

La importància del cost energètic en tots els processos i serveis cada vegada està adquirint una major importància degut a l’important increment dels recursos energètics. SGX té l’experiència necessària per la correcta realització d’auditories energètiques globals o sectorials. Des de la millora contractual fins a estudis específics en sectors com la il·luminació, el clima, processos industrials, règim especial, energies renovables i solucions de control precisen d’una elevada tecnificació i d’uns estudis cada vegada més complerts que SGX pot aportar amb una elevada solvència i capacitat tècnica.

DISSENY DE SOLUCIONS ENERGÈTICAMENT SOSTENIBLES

Disseny de solucions energèticament sostenibles